Produse pentru constructii si imprejmuiriProduse pentru industrieProduse pentru agricultura

Evenimente

ANUNŢ PUBLIC

„ S.C. TREFO SA, titular al proiectului „Desfiinţare linie utilaje producţie din secţia plase”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.R.P.M. Galaţi, fără evaluarea impactului asupra mediului şi fără evaluarea adecvată pentru proiectul: „Desfiinţare linie utilaje producţie din secţia plase”, propus a fi amplasat în intravilanul municipiului Galaţi, Bvd. George Coşbuc, 251, judeţul Galaţi.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.R.P.M. Galaţi din Galaţi, str. Regiment 11 Siret, nr. 2, în zilele de luni-vineri, între orele 800-1400, precum şi la următoarea adresă de internet http://arpmgl.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 26.07.2011”

_____

In decursul ultimilor ani Trefo SA a participat la evenimente de renume national si international precum:
  • Targul International Wire & Cable 2006 care a avut loc in Dusseldorf, Germania, in anii 2004, 2006, cel mai mare targ de profil din lume.
  • Targul International Wire Expo 2006 care a avut loc in Boston, in vederea dezvoltarii pietei si pe teritoriul Statelor Unite.
  • Expozitia internationala “Cablin Wiring 2005” Kiev, Ucraina
  • Construct Expo Antreprenor 2002, 2004, 2005, 2006, 2007. Pe langa certificatele de participare, Trefo SA obtine in anul 2006 Diploma de excelenta pentru prezentarea inedita a standului.
  • CAMEX 2006
SC Trefo SA a fost incadrata in categoria celor mai sigure companii din Romania, conform clasamentului Best Rating 2007, intocmit de Coface Romania. Companiile incluse in aceasta categorie au fost evaluate pe criterii de performanta, pe baza rezultatelor financiare anuale si a disciplinei platilor catre furnizori si sunt cele mai bine situate companii din punct de vedere al ratingului si al gradului scazut de risc.

Prin Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati, societatea ocupa locul IX in Topul Firmelor Exportatoare din Judetul Galati in anul 2002, locul IV in anul 2003 si locul III in anul 2004. Tot in timpul ultimului an mentionat, Trefo SA ocupa locul II in Topul Firmelor din judetul Galati din domeniul industriei de constructii metalice si a produselor din metal.


In perioada 28-31 Octombrie 2009 Trefo SA a participat ca expozant in cadrul Targului Tehnic International de la Romexpo Bucuresti.